haber oku

GALBİYETLE AYRILAN AVANTAJ SAĞLAR

admin ~ 25 Kasım 2023 ~ BAL, Tüm Manşetler ~ 259 Kez Görüntülendi. A- A+

BÖLGESEL AMATÖR’DE  KRİTİK HAFTA

Bölgesel Amatör Lig’de statünün değişmesi ile birlikte, diğer takıma göre sıralamada altta bitirecek olan kulübün direk küme düşeceği sezonda Uzunköprüspor’un çıkışa geçmesi sonrası Keşanspor’un düşüşe geçtiği haftalarda 8.hafta müsabakaları nefes kesecek.

 

Teknik Direktör İsmet Çelen ile yolların ayrılmasının ardından Yardımcı Antrenörlerin hazırladığı Keşanspor ligin 8. Haftasında kendi evinde Lüleburgazspor’u konuk edecek. Sarı-Siyahlılar lige iddialı başlasalar da son 3 hafta puan alamamaları takım açısında işlerin hiçte yolunda gitmediğini gösteriyor. Keşanspor ekibi bu karşılaşmayı kazanarak tekrar çıkışa geçmek istiyor. Keşanspor Lüleburgaz maçını Kocaeli Bölgesi hakemi Sevcan Özkar yönetecek olup karşılaşma 26.11.2023 Pazar günü saat 14:00 başlayacaktır

2 yıl sonra kendi ilçesinde ilk müsabakaya çıkan, Uzunköprü spor yeni Antrenörü Hakan Yalçındağ yönetiminde galibiyetle başlayarak işlerin iyi gittiği bir takım profili çiziyor, ligin 8. Haftasında deplasmanda Babaeskispor ile mutlak galibiyet parolası ile karşılaşacak. Bu galibiyeti ile hem Keşanspor’un üstüne çıkmak hemde bir galibiyet serisine başlamak istiyor yeşil-sarı ekip. Babaeski Uzunköprü maçını İstanbul Bölgesi hakemi Mustafa Demir yönetecek olup karşılaşma 26.11.2023 Pazar günü saat 14:00 başlayacaktır.

Bölgesel Amatör Lig 2.Grub 8. haftanın programı şu şekildedir ;


Etiketler:

habere yorum yapın

Yorum yapın: