haber oku

EDİRNE YEREL LİGİ YARIN BAŞLIYOR

admin ~ 11 Kasım 2023 ~ 1.AMATÖR, SAL, Tüm Manşetler ~ 475 Kez Görüntülendi. A- A+

LİGLER ZORLU MAÇLARLA BAŞLIYOR

Edirne Süper Amatör ile 1.Amatör Lig karşılaşmaları uzun bir aranın ardından Pazar günü başlıyor.

Süper Amatör ve 1.Amatör Lig takımları yepyeni kadroları sahaya çıkacaklar. Şuan kağıt üzerinde transferlere bakıldığında ilk hafta maçları zorlu karşılaşmalara sahne olacak.Bunun yanında SAL B.Grubu’nda Çarşıspor’un ligden çekilmesinden sonra bu grup 7’li olması ile beraber bir takım bay çekiyordu.Ancak Çarşıspor’un ligden çekilmesi nedeniyle fikstür dengesi bozuldu.

KIRAN KIRANA MÜCADELELER
A.Grubu’nda şampiyonluğu hedefleyen ve iddialı takım ve antrenörlerin yer aldığı Genç Aslanlar ve Osmanlıspor’un karşılaşması ilk hafta nefesleri kesecek. Bu karşılaşma saat 14:00’te Saraçhane’de oynanacak.
B.Grubu’nda ise ilk hafta ilginç bir maça sahne olacak.Son iki sezondan bu yana aynı grupta yer alan ve play-off’a kalan İpsalaspor ve Mega Gençspor’un ilk hafta maçı merakla bekleniyor.

İLK MAÇTA KARŞILAŞACAKLAR
Geçen sezon gruplarında şampiyon olan Karaağaç Arda ve Enez Belediyesi bu yıl aynı grupta yer almaları ile beraber ilk maçta karşılaşacaklar.

1.AMATÖR’ÜN KRİTİK MAÇI
Eski günlerine geri dönme hesabı yapan Tuncaspor, kalbur üstü oyuncuların yer aldığı takımı ile ilk kez bu ligde boy gösterecek olan bu grubun bir diğer iddialı ve kaliteli ayaklara sahip Kaleçispor ile karşılaşacaklar.

SÜLOĞLU MERAK KONUSU
Geçen bu grupta fırtınalar estiren ve grubunda şampiyonluğu ve daha sonra play -off şampiyonluğunu elinden kaçıran Süloğluspor’un yeni takviyeli ile ilk maçta ne yapacağı merak konusu oldu.Süloğlu’nun rakibi olan Kirişhanespor’da geçen SAL’dan düşmesinden sonra yeniden oluşturduğu takım ile ligde ne yapacağı Süloğlu gibi merak konusu olmuş durumda.

AŞÇIOĞLU DÖNEBİLECEK Mİ?
Geçen sezon kötü bir şekilde SAL’dan düşen Uzunköprü takımı olan Aşçıoğlu aynı takım ile tekrar geri dônme adına bu grubun en iddialı takım konumunda yer alıyor.


Etiketler:

habere yorum yapın

Yorum yapın: