haber oku

ANTRENÖR ANLAŞMASI TAMAM GİBİ

admin ~ 08 Ekim 2024 ~ 3.LİG, Genel, Gündem, Tüm Manşetler ~ 232 Kez Görüntülendi. A- A+

EDİRNESPOR’DA YENİ TEKNİK PATRON FUAT ERASLAN MI?

Nesine 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Edirnespor, Cumartesi günü ligin 5. haftasında İzmir Çoruhlu mağlubiyeti sonrası Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ile yollarını ayırma kararaı almış ve bu karar şehirde büyük çalkantı yaratmıştı.

Nesine 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Edirnespor, Cumartesi günü ligin 5. haftasında İzmir Çoruhlu mağlubiyeti sonrası Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ile yollarını ayırma kararı almış ve bu kararın nedenleri, şehirde büyük çalkantı yaratmıştı. Bu ayrılık sonrası Teknik Direktörlük koltuğuna kimin oturacağı büyük merak konusu olurken Bilgin Erdem ismi ön plana çıksada, SPOREXTRA kimsenin ulaşamadığı habere ulaştı.

Edirnespor’un anlaşmaya yakın olduğu isim Karşıyakaspor’da yardımcı antrenörlük görevi yaptıktan sonra geçen sene Kırıkkalegücü’ nde Teknik Patron görevi yapan Fuat Eraslan,  Teknik Direktör ile her türlü görüşmenin yapıldığı ve sözleşmenin imza aşamasına geldiği kalan ufak pürüzlerde bir problem çıkmaz ise Fuat Eraslan’ın  Cuma günü şehre gelmesi bekleniyor. Olası bir anlaşma yapılamaması durumunda ikinci aday Teknik Direktör olarak Erdal Alpaslan isminin bekletildiği gelen son bilgiler arasında


Etiketler:

habere yorum yapın

Yorum yapın: