haber oku

2. AMATÖR’ÜN ÜSTÜNDE OYUN

admin ~ 13 Mayıs 2024 ~ 2.AMATÖR, Tüm Manşetler ~ 383 Kez Görüntülendi. A- A+

FUTBOL ÜST DÜZET AMA KAZANAN YOK

Edirne 2. Amatör Lig B Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Ayşakadınspor e Ata Gençspor mücadelesinde, kazanan çıkmadı.

Edirne 2. Amatör Lig B Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Ayşakadınspor e Ata Gençspor mücadelesinde, kazanan çıkmadı, Saraçhane 1. Nolu Sahasındaki karşılaşmayı Hamdi Görkem Pehlivanlı yönetirken, yardımcılıklarını Aycan Kayan, Eren Ayar yaptı, karşılaşmaya üstün bir oyun ile başlayan Ayşekadın spor aradığı golü 38.dakikada bularak ilk yarıyı 1-0 üstünlük ile tamamladı, karşılaşmanın ikinci yarısında orta sahası mücadelesi olarak başlasa da oyunun 78. dakikasında Atagençspor uzaktan şutunu elinden kaçıran Ayşekadın Kalecisi topun kornere çeldi, korner vuruşundan gelen topu arka direkte fileler ile buluşturan Ata Gençspor oyuncusu takımının eşitlik golünü sağladı, daha sonraki dakikalarda iki takım’da bulduğu fırsatları değerlendiremedi ve sahadan 1’er puanla ayrıldılar.

4. hafta mücadelesinde Ayşekadınspor, İstasyonspor ile karşılaşırken, Atagençspor Havsa Yenimahalle ile puan mücadelesi verecek.


Etiketler: , , , , ,

habere yorum yapın

Yorum yapın: