haber oku

YILDIZLARI İLE GALİBİYETE ULAŞTI

admin ~ 04 Aralık 2023 ~ Gündem, SAL, Tüm Manşetler ~ 794 Kez Görüntülendi. A- A+

GENÇASLANLAR GERİYE DÜŞTÜĞÜ MAÇ’DA GALİP

Süper Amatör A Grubu’nun iddialı takımlarından Genç Aslanlar evinde konuk ettiği Karaağaç Karlıovaspor’u 3-1 mağlup etti.

Karşılaşmayı Barış Cebeci, Emir Erdem, Burak Astürk yönettiği karşıladmay takımlar bu 11’lerle çıktılar. Genç Aslanlar karşılaşmaya Mert Yıldırım,Onur Alparslan,Murat Yeşilnar,Arda Cihan Çamlıcalı,Umut Güçsüz,Ceyhun Çetinkaya,Hüseyin Şengül,Ecrin Saylam,Batuhan Kansu,Tugay Sülün, Onur Istık  Karaağaç Karlıova ise sahaya Oğuzhan Karagöz,Oktay Meriç,Erdal Erdem,Fatih Akaret,Çağtay Gönültay,Cem Midye,Serhat Oymak,Koray Kaya,Haşim Özsağlıcak,Caner Filiz,Kazım Naz 11’i ile çıktı.

Serkan Pala ile yollarını ayıran Genç Aslanlar’da takımın başına Genel Kaptan Rıza Karaca ve Alt yapı Antrenörü Ümit Kaynak idaresinde çıktı. İki takımında bir birini kontrol ederek başladığı karşılaşmada maçın ilk golü 13.dakikada Karlıova adına Caner’den geldi, geriye düşen Gençaslanlar tekrar skoru beraberliğe getirmek için ataklar gerçekleştirse de net pozisyona ulaşamadı, dakika 39’da Gençaslanların genç yıldızı Batuhan Kansu’nun sağ bölgeden getirip çektiği şutu kaleci engellese’de kaleciden dönen topu Onur Istık  ağlarla buluşturunca maç 1-1 oldu, bu gol’den sonra Genç Aslanlarspor özellikle kanatlardan ataklarını sıklaştırsada gol bulamayınca ilk yarı 1-1 sonuçlandı, ikinci yarıya iki takımda galibiyet için başlaması iki takımında pozisyon üretmek için ataklar gerçekleştirdi dakika 55 de Tugay Sülün’ün sürdüğü topta kaleye sert şutunu kaleci çıkardı idaha sonraki dakikalarda Gençaslanlar 2 gol daha bularak maçtan 3-1 üstünlük ile ayrıldı.

Bu karşılaşma ile Gençaslanlar puanını 6’ya çıkararak 3.sıraya yükseldi, Karaağaç Karlıova ise puanı 3’de kalarak 6.sırada kaldı.

 


Etiketler:

habere yorum yapın

Yorum yapın: