haber oku

EFSANE GERİ DÖNDÜ

admin ~ 19 Kasım 2023 ~ 1.AMATÖR, Gündem, Tüm Manşetler ~ 1078 Kez Görüntülendi. A- A+

TUNCASPOR 6 GOLLE GALBİYETE ULAŞTI

1.Amatör A.Grubu’nun şampiyonluk adaylarından Tuncaspor, geçen hafta Kaleiçi karşısında 0-0 kalmasından sonra bu hafta ligin mütevazi ekiplerinden Enderspor’a konuk oldu. Tuncasoor, tecrübeli oyuncularıyla maça hızlı başladı.

Maça hızlı başlayan Tuncaspor tecrübeli oyuncusu Samet’in 8’nci dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçti. Ataklarını daha da artıran Tuncaspor 12’nci dakikada Emre’nin golü ile 2-0 öne geçti. Ataklarını sıklaştırmaya devam eden Tuncaspor farkı açarak  3-0’ı bir kez daha Samet ile yakaladı.Karşılaşmanın 45’nci dakikasında Enderspor, penaltı kazandı.Topun başına geçen Burak skoru 3-1’e getirdi. İlk yarı bu skorla ile sona erdi.

İkinci yarı oyuna üstün başlayan Tuncaspor ikinci yarnın hemen başında dk 57’de Ünalın attığı gol ile tekrar farkı 3’e çıkardı. 4-1 daha sonraki dakikallarda oyun orta saha mücadelelerinde sertleşsede Tuncaspor oyun üstünlüğünü kaybetmedi. Maçın bitiş dakikalarına doğru 87.dk da oyuna giren Emirhanın golü ile 5-1 öne geçti, dk 90’da Tolunay boş pozisyonda kaldığı kale ile skoru 6-1 yaptı, maçın bitimine yakın Enderspordan Emir yakaldığı pozisyonu değerlendirerek golü bldu ve maç bu gol ile 6-2 sonuçlandı.

MAÇ KADROLARI

ENDERPOR:Yiğit,Aykut,İlkay,İhsan,Muhammed, Emrah,Ferdi,Ozan,BurakHasan,Yusuf

TUNCASPOR:Emirhan,Ünal,Arda,Alper,Emrah,Mehmet,Kaan,Batuhan,Metincan,Samet,Emre


Etiketler:

habere yorum yapın

Yorum yapın: